hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A Balaton északi partja

Értékelj!Bejelentette: slawter

A Balaton északi partja
Készítette: 

Tartalom: Az idei nyaralás alkalmával, spontán vágtam bele az északi part megörökítésébe, néhány csodálatos hely rögzítésével. A videóban a Szent György-hegy, a Hegyestű, a Szigligeti vár, Szigliget, Révfülüp, és a Balaton egyéb lenyűgöző látnivalói szerepelnek.

Műfaj: time-lapse | Hossz: 2:50 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13243. Redix értékelése : 7 pont


Technikailag jól van kivitelezve, de én kicsit keveselltem a vágóképeket illetve a hatást.

Több közeli kellett volna, mert azok segítenek abban, hogy a nézők belecsöppenjenek az ottani légkőrbe, hogy a részeseivé váljanak a videó erejéig, minek hatását akár vadon élő állatok, madarak lefilmezésével is lehetne fokozni, vagy egy csörgedező patakkal, amiben halak úsznak. Kicsit madár távlat volt de ez nem hiba, csak én szerettem volna közelebb kerülni a dolgokhoz.

A videó elejéből hiányoltam magát a Balatont - legalább egy pillanatig -, mert a megtévesztő zene miatt és magától a képektől is olyan érzésem támadt, mint ha Amerikában lennék, még ha a végén fel is tűnt!

Összességében egy jól kivitelezett, de képekben kissé szegényes videó! Kicsit több látnivalót vártam!
   Hozzáfűzés


1 
13254. slawter hozzáfűzése


Heló!

Ott volt ám a Balaton, de csak egy kis része és pár pillanatig .

Legközelebbre én is több képet akarok, sajnos - szerencsére - olyan jó idő volt, hogy alig akadt pár felhő, amikor forgattam. Marha ideg voltam miatta, mert úgy sokkal jobban nézett volna ki az egész.

Ökörsütést akartam beletenni, ahogy fogy a húsról a cosnt. . . de sajnos elnapolták -. -. Pedig az elég hatásos lett volna D

Köszi hogy megnézted, remélem a legközelebbit iskerül tartalmasabbra csinálni - és több olyan kép is lesz benne, amit hiányoltál, szerintem is jól jönnek azok.


1 


13223. OSSYNI értékelése : 7 pont


ügyes ! Szépek a képek, néha kicsit erősnek éreztem már a színeket de rendben volt. Zenének valami magyarabbat képzeltem volna ha már táji jellegű.
   Hozzáfűzés


1 
13239. slawter hozzáfűzése


Köszi Kevés hasonlót láttam én is, aminek talán az az egyik oka, hogy lusták a videósok - meg sokan úgy érzik, hogy a rossz minőségű, recsegő 30 másodperces vackokat muszáj feltölteni. . . Megszenvedtem a legtöbb flevételért, hegyre menni hátizsákkal, kezemben a 4, 5 kg-os állvánnyal, nyakamban a kamerával, egész napos mászkálásokkal - az egyik rész felvételénél a szakadék szélén, egy orgonasípon feküdtem negyed órát, amíg készült a cucc. Megértem, ha valaki nem ezt választja, ha nyaral .

A zenére érdekes mód eddig cska azt omndták, hogy lehetne esetleg magyar, más gond nem volt vele - hatalálok esteleg egy jobbat, akkor lehet lesz majd csere.

A cél egyébként egy 4-5 perces videó, minél több hellyel az északi részről, teljes hosszában.


13238. RCS hozzáfűzése


A színezés pocsék, a zene totális baklövés! Viszont végre valaki összevágott egy normális videót a Balcsis nyaralós felvételeiből, ez nagyon-nagyon ritka! Még több Balatont kellene látnunk, legalább ilyen színvonalon!


13236. slawter hozzáfűzése


Heló!

Köszi - azt is, hogy ezt is megnézted .

A zenénél a szerzői jogi hülyéskedés volt a döntő, ezért választottam a YouTube által ajánlott számot - a legközelebbinél viszont biztos, hogy saját készítésű lesz az is.

A színeknél valóban egy kicsit már rezgett a léc, de mint ahogy írtad, szerencsére nem sikerült a rossz oldalra lépni - még ha a vonalon táncoltam is néha.
Sajnos itt elsődleges volt, hogy számomra mi tetszik, és egy kcisit közönségfigyelmenhagyása helyzet történt .

Bár azzal nem értek egyet, amikor valaki azt mondta, hogy a színek rajzfilmesek, nagyon zavaróak, és elrontják a filmet, hiszen Time-lapse-nél bevett szokás a színek erősítése, a hdr. . . (ez is volt az egyik oka, hogy mgecsináltam ezt a videót, hogy még jobban fokozzam a környék hangulatát. . .


1 
1