hirdetés

hirdetés

elfelejtett jelszó
regisztráció / adataim


Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

BéZSé bemutatkozása:
Regisztrált 2017-05-27
Érettségi filmelmélet-filmtörténetből és film-videó ismeretekből, egy egész világ kinyílása a középiskolában. Utána sajnos elkerültem a filmes pályát, vagy ő engem. Közben azért írtam filmkritkákat, elemzéseke különféle online , azóta jórészt megszűnt portálokra. Nyomtatásban a rövid életű Fangoria magazinban jelentem meg egyszer, online változatában többször. Közben közreműködtem kisjátékfilmek készítésében mint operatőr és vágó, anyagiak tekintetében a legalacsonyabb szinten. Az amatőrfilmezésből megtanultam, hogy nem minden a technika, a jó forgatókönyv és az átélhető atmoszféra nem fog magától megteremni. Jelenleg pedagógiai pályán dolgozom, van egy jól működő általános iskolai média szakköröm. Iskolai események megörökítése mellett fikciós kisjátékfilmeket készítünk - a fesztiválokon begyűjtött díjazások szerint sikerrel. A műfajunk mindig az, ami a srácok szívéhez közel áll: többnyire sci-fi, fantasy, horror. Trükkök és kivitelezés terén annyira low budgetből gazdálkodunk, hogy igyekszünk a ZS-kategóriára még rá is játszani, ezért lett a nevünk "Vajda DoubleZSkategória Pictures". (A Vajda az iskola nevét jelöli.)

Bukta Reni bemutatkozása:
Regisztrált 2017-05-21
Sziasztok, az én nevem Bukta Renáta, és egy 20 éves filmezni vágyó lány vagyok, hiszen szeretném kipróbálni ezt a területet, és úgy gondolom erről az oldalról sok mindent tanulhatok.

N. Péter, az üzemeltető írja erről: Fooled / Becsapva
Filmek véleményezése arccal 2017-05-15
Szuper! :)

Pákozdi Attila írja erről: Tréfatál 6: A kocka
Filmek véleményezése arccal 2017-05-15
A véleménygenerátor inkább nem birizgálom... :) Fárasztó .. de nagyon... odavág... pihent agy kellett kitalálni ezt... mindent egybe vetve jó kis szójátékok vannak benne és a kivitelezés is jó. Ügyes... további sok sikert.

Perec írja erről: A Rét 3 - Előzetes #1
Filmek véleményezése arccal 2017-05-13
ez a produkcófaktoros fos filmállomány egyre jobban irritál de tetszik és másrészt azért is tetszik mert buzi vagyok amennyire csak lehetséges úgy hogy létszives a kurva anyádba bele csinálj még többet hogy örökre egy evoluciós homoszexuális buzeráns maradjak köszi csokoltatlak.

hidden bemutatkozása:
Regisztrált 2017-05-06
Amatőr érdeklődő, akit elvarázsolt a filmezés világa egy egyetemi projekt leadása után. Egyelőre csak néző vagyok, de szeretnék minél többet megtudni erről a világról, a hátteréről.

symon2000 bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-21
szabadidomben fotozom 30 ev

Somogyi Balázs bemutatkozása:
Regisztrált 2017-04-20
Gyerekkori álmom egy saját film készítése. Jelenleg ezen ügyködöm, és a stábba lenne szükségem olyan emberekre Budapestről és Pest megyéből, akik valamilyen szinten értenek az operatőrködéshez, világosításhoz, stb.
blank