sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Barátság

Értékelj!Bejelentette: Lala31

Barátság
Készítette:  Blende Stúdió

Tartalom: Két férfi, valaha barátok voltak. Egy nő, aki közéjük állt. Vajon megmenthető még a barát(ság)...Műfaj: Kisjátékfilm | Hossz: 10 | Pontátlag: 9.27 | Ennyi értékelésből: 15


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


7668. Zsomen értékelése : 7 pont


Hát nem tudom. . . Kövezzenek meg, de a házigazda játéka kicsit ront az összképen. Nem bántásképp mondom, de nekem ez a véleményem. Amúgy egész jó.
   Hozzáfűzés
7269. Csomesz értékelése : 10 pont


Jó, tényleg. Nincs mit mondani4
   Hozzáfűzés
7112. +LUIGI+ értékelése : 9 pont


Amikor kiírta, hogy vége, nagyon csalódtam. . .
De aztán megkönnyebbültem
Szép kis film
   Hozzáfűzés
6913. zone értékelése : 9 pont


Nagyon jó forgatókönyv és színészi játék. Így lehetne jellemezni a filmet. Az operatőrködés hibádzik méha mert kilógnak az emberek a képből. De ezen kívül egy szót sem szólhatok. Szép munka
   Hozzáfűzés
5876. Faust értékelése : 9 pont


Azon szerencsések közé tartoztam, akik már kb. egy éve olvasták a forgatókönyvet. Azóta kíváncsi voltam, mikor lesz kész, és hogy fog sikerülni. Nagyon jó lett. Már minden pozitívum ismert, és egyetértek velük. A színészi játék kicsit néha erőltetett, ami önmagában egy amatőrfilmnél nem nagyon érdekel, de itt a profi összkép miatt kicsit zavar.

Még ilyet, sokat!
   Hozzáfűzés


1 
5889. Lala31 hozzáfűzése


Azért kék az esőkabát, mert ezt talátam ki :-)
Szerintem unalmas lett volna, ha valahogy megpróbáljuk a film elején a nagy gyerekkori barátságot bemutatni. Túl hosszú is lett volna a film, meg +2 színész is kellett volna. A film így is több mint egy év alatt készült el, úgy, hogy csak 2 forgatási nap volt. Annyira sok volt a tervezés, szervezés(helyszin keresés, színész keresés, stb. ), hogy a lehető legtökéletesebbet alkossuk a magunk képességeihez viszonyítva, hogy ennyire elhúzodott. Hosszabb filmnél szerintem még tovább tartott volna. . .


5883. János hozzáfűzése


Igazából be copy pastelhetném Faust értékelését De hát ugye a szerzői jogok. . . Mindenesetre egyetértek.

Miért kék esőkabát? Az olyan nyugis szín. . . lehetett volna vörös vagy fekete. . . a kék az úgy neeem. . .

Amúgy, lehet hogy csak az itteni leírás miatt de valahogy egész végig éreztem hogy nem fogja megölni a srácot. . . ez nem pozitív vagy negatív kiejelentésnek szánom inkább csak megjegyzés. :-)

Amikor nézek egy filmet, mindíg felmerül bennem a kérdés hogy én hogyan csinálnám jobban? Mit csinálnék másként. Jelen esetben felmerült bennem egy kérdés. . . nem lett volna jobb úgy ha az elején valahogy megmutatjátok hogy milyen jó barátok is voltak? Középre jön ez a feszültséggel teljes nyomasztó hangulatú rész, és a végén vissza áll minden az eredeti állapotába? Vagy úgy már túl hosszú lett volna a film és a cselekmény rovására ment volna az egész?
Viszont ez tényleg kérdés maradt :-D. Szóval 9 pont. Még ilyet.


5880. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!


1 


5838. OSSYNI értékelése : 9 pont


Nekem voltak érezhető hiányosságaim a filmmel kapcsolatban, néha kellett volna egy-egy közeli, a negatív főszereplőről, sokszor csak háttal volt mutatva, hiányoltam egy-egy szemből/oldal közelit.
A mikróban az operatőr fellelhető(nem sült meg? ). . .
Színészi játék egy picit erőltetett néha a házigazda szereplőnél. Talán nem elég mély a hangja emiatt.

A legvége csattanót nem tudom hová tenni, nekem a fürdőszobánál vége a sztorinak, úgy üt, és elegendő is lett volna. A vége nem poén, csak elbaszottság, már elnézést a kifejezésért, thrillerből a végén könnyed vígjáték csattanót kihúzni, szerintem baromság volt, de fel lehet fogni olyan bonusz bővített befejezésnek is. . .
Hang: Azért csak sajnálni tudlak titeket, egy kongó lakásban, nem lehet szép hangot venni, ez tény, nem hiba de néha pedig egy egy effekt pl:ajtóbezárásnál a bass majd kiverte a sub-omat, ez is egy pici hiba!
-Elnézést a szőrszálhasogatásért, de ilyen magas szinten már mindenbe bele kell kötni mert csak egy ranglétra már a mesterfok!
-Amúgy gratulálok, nagyon jó lett a hangulata a filmnek!
   Hozzáfűzés


1 
5840. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük az értékelést!
A történetet én írtam és első perctől kezdve így volt a vége, ami nem poén akart lenni, hanem egy teljesen félrevezető sztori váratlan lezárása. Azért örülök, hogy mindenkinek más-más érzése, véleménye van ezzel kapcsolatban, legalább nem lett kitalálható és közömbös a nézők számára és ez volt a célom :-)


1 


5837. pet értékelése : 9 pont


Jó kis film. A szereplők is nagyon jól játszanak. Végig azon gondolkodtam mi lesz a vége, de erre nem számítottam. A technikai dolgokkal nincs is értelme foglalkozni, mert nagyon jók a képek, nekem személy szerint különösen tetszettek a lassú fahrtok. A fürdőszobás rész szerintem is lehetett volna kicsit hidegebb színvilágú.
Gratula a filmért. Csak így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
5839. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!


1 


5795. Redix értékelése : 9 pont


A film hangulata remekül el lett találva. Lekötött, és sikerült becsapnia. Én másra gondoltam a végén. . . (disznóvágásra)
Egyetlen dolog volt benne, amin változtattam volna – igaz ezt már említették - a kék köpenyes fürdő szobás jelenet színvilága. A meleg szín nem passzol a jelenethez. Lehetett volna olyan, mint a többi, csak esetleg még zordabb, sötétebb, árnyékosabb vagy akár fekete fehér, hogy félelmet keltő borzongással telibb legyen, mert elvégre vér folyt. Éppen az volt a lényege, hogy becsapjon minket, tök mindegy, hogy az csak egy általuk készített kis film volt. Erre utaló célzásokat nem kell tenni ez által. A bejátszás célja az volt, hogy elhitesse velünk, hogy mi a jövőt látjuk, hogy a kék köpenyes gyilkolni fog… és ennyi!
Minden más, operatőri munka, rendezés, színészi játék tetszett.
Gratula.
Ja és örülök, hogy Attilát is láthattam. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Üzenem neki, hogy - jó voltál Atti!
   Hozzáfűzés


1 
5810. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!
A fürdőszobás jelenetekben próbáltunk más képi világot alkalmazni, hogy kicsit sejtessük azt, ami a végén úgy is kiderül, de nagyon nem akartuk túlzásba vinni sem, hogy ne lőjük le ezzel a poént.


5803. Redix hozzáfűzése


Hát ahogy érzed. Nem kötelező velem egyetérteni. Én így látom és továbbra is ez a véleményem. . . De majd a készítők úgy is elmondják, hogy ők miként látják, amit én látok.


5798. Tom Levantine hozzáfűzése


Nem értek egyet! Két szereplő van a filmben összesen, akárhogy játszunk a színekkel, a nézőket nem lehet sokféleképpen félrevezetni. Szerintem így volt a jó, mert gondolhattunk arra is, hogy pont a köpenyes srácot ölik meg.

Persze egy 2 órás filmnél már más a helyzet.


1 


5794. Zsombee értékelése : 10 pont


Gratulálok. Ez film.
   Hozzáfűzés


1 
5809. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!


1 


5787. Tom Levantine értékelése : 10 pont


Nagyon jó, gratulálok! Látom, ti ráéreztetek a filmezés lényegére. A happy end ügyesen bele lett csempészve. Nincs is sok beszélnivaló ezen. Szép munka srácok.
   Hozzáfűzés


1 
5792. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!


1 


5786. Balage értékelése : 9 pont


Jó volt, nézhető, és lekötött 10 percre Egy picit talán az furcsálltam, hogy az elviekben egy filmből bevágott részek (amikor a kék köpenyes szereplő a véres késsel egy fürdőszobában van) ugyanolyan minőségű és szinezésű volt, mint maga az egész. Nem tudom, talán egy picit lehetett volna sejtetni, hogy az valami más, bár ki tudja. .
Szép munka!
   Hozzáfűzés


1 
5791. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!
Elvileg kicsit másnak kellene lennie, mert mi is úgy szerettük volna, hogy érződjön a különbség. A fürdőszobai rész DOF nélkül ment és ott szerintem teltebbek a színek.


1 


5780. Mgeri értékelése : 9 pont


Nagyon, nagyon jó!

A rendezés is, meg minden!

Story is, csattanó is!

Mintha igazi film lenne!

Csak azért nem 10, mert azt a legeslegjobbnak tartogatom, és szerintem még nem ez az. . .
   Hozzáfűzés


1 
5790. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!


1 


5765. Detail értékelése : 10 pont


Üdv!
Le a kalappal srácok, csak gratulálni tudok az alkotásotokhoz! A film végig érdekfeszítő, nagyon jól eltaláltátok a színvilágot, a szövegkönyv is jól sikerült és a vége: egyszerűen. . . . kész voltam, szórtam is a ba**megeket. ahogy Stigi is mondta: vérprofi művet készítettetek. Megkérdezhetem, hogy milyen DOF-ot használtatok, illetve, hogy a képarányt mivel manipuláltátok? (cropozás, vagy kikulcsoltatok egy zöldhátteres, szélesvászonnal ellátott képet?)Köszi a választ, és mégegyszer GRAT!
   Hozzáfűzés


1 
5789. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!
Én csak írtam a filmet, a technikai dolgokhoz nem értek, de majd szólok az illetékesnek és ő válaszol a kérdésedre!


1 


5760. Stigi értékelése : 10 pont


Sajnos a 10-es a maximum.
Ez egy vérprofi, csattanós, meglepő, egyszóval nagyon jó film. Jól bemutatja azt a bizonyos kínos találkozás egy régi ismerőssel hangulatot.
Gratula!
   Hozzáfűzés


1 
5763. Lala31 hozzáfűzése


Nagyon szépen köszönjük!


1 


5756. Kőpataki Szabolcs értékelése : 10 pont


Remek kis film. Dof adaptert használtatok?
   Hozzáfűzés


1 
5757. Lala31 hozzáfűzése


Köszönjük!
Igen, végig azzal forgott.


1 
1