sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Excavator


Értékelj!Bejelentette: tibi

Excavator
Készítette:  Jorgee, Vector Systron Digital Pictures, Delta-Triangle Pictures

Tartalom: Felderítősdi, pilótásdi: ha a gyerek csinálja, az játék. Ha a felnőtt, akkor HÁBORÚ.

A film a 2010-es Pannonfiling mozgóképes találkozón a 3. helyezést érte el.


Műfaj: művészfilm, lélektani dráma | Hossz: 5 | Pontátlag: 8.71 | Ennyi értékelésből: 14


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


8302. Indy értékelése : 10 pont


Nagyon ötletes film, nekem nagyon bejött! Nagyon sokat kell agyalni, tervezni egy ilyen filmecske megvalósításáig. Le a kalappal!
Mennyi ideig tartott a CGI utómunka?
Tervezek egy újabb filmecskét és lehet hogy kell majd bluebox technikai segítség. . . Majd felkereslek benneteket
   Hozzáfűzés


1 
8305. Indy hozzáfűzése


. . . a szavadon foglak és megkereslek! )


8304. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Köszönjük!

Hát valóban sok meló volt. Rengeteg részt több menetben kellett megcsinálni. Az utolsó két snitt meg külön kálvária volt, de erről Jorgee tudna többet mondani, ő volt az elkövetője, ami az utómunkát illeti.

Ha oda jut a dolog, hogy kellünk, akkor keress meg minket, szívesen segítünk amiben csak tudunk.


1 


6660. Adam Makk értékelése : 8 pont


Noss. Látom Estevez már kíváncsi volt a véleményemre. Kicsit megkésve de akkor elmondom. Na szóval, nekem abszolút bejött. Kiírtátok, hogy lélektani dráma. Sajnos nekem kétszer kellett megnéznem, mert először semmilyen drámai elem nem hatott a lelkemre, hanem a 3d-s elemeket figyeltem. Másodszorra ez is megváltozott. Ha megengeditek, ezt a művet én kicsit más mércével osztályoznám mint az itteni átlagot. A story minthogy művész jellegű, kicsit homályos. A 3d animáció teljes mértékben a helyén volt. Ha nem haragszotok, én nem mondok ilyeneket, hogy zsír, király, istení, nálam a helyén volt, az a legjobb helyet képezi. Na, ha a végsőkig menve kéne apróságokat keresgélnem, akkor azt mondanám, hogy néhol a composit, és a fényezés nekem furcsa volt. Mondjuk, amikor a kamera veszi majdnem az egész űrhajót és követi ahogy repűl, ez kb 2:42-nél vehető észre, az nekem kicsit olyan volt, mintha egy matricát ragasztottak volna a képernyőre. Ha ilyen mértékű háttér világítást kap egy test, akkor egy halvány, de világos kontúrt kap. Meg néhol, kicsit erőteljesebb az űrhajó színezése, mint a valóságos háttéré. Ezt kb 3:17 körűl vettem észre. Ez is composit munka. Hozzá kell tennem, hogy a Lens Flare effect állati jól hat. Egy helyen volt kissé fura, egész pontosan 3:44-nél. Ott sajna látszik, hogy az effect csak rá van rakva a képre mint legfelső layer, és kész. A végén az a rejtett bázis jelenet viszont a helyén volt. Noss, kb ennyi. Remélem nem veszitek zokon a sok jó comment mellett, hogy egy két dolgot felhoztam. Viszont ha ezeket még tudjátok finomítgatni, akkor az már a profi szint. A filmezést abszolúte ne hagyjátok abba, de ezt a tehetséget fektessétek majd más stílusú filmekbe is, pl egy sci-fi filmel olyan sikeretek lenne, hogy beszarás. ) Na, akkor a végszó: Gratulálok. Viszont egy dolog még hátra van. Nézem ezt a komoly filmet, és a stáblisa úgy kezdődik, hogy rendezte Péterke, és Jancsika. Ha egy ilyen színvonalú művet a közönség elé adtok, akkor tessék kiírni a teljes neveteket. Na, akkor így írom. Teljes szívből gratulálok a Vector Systron Digital Pictures-nek, és a Delta-Triangle Pictures-nek. útóiratban: Épp most készítem a legújabb 3d cartoon animációs rövid filmemet, és szívesen bevenném az effectek létrehozóit. A részleteket e-mail-en.
   Hozzáfűzés


1 
6665. xperhz hozzáfűzése


hm. . .
szóval akkor nekem (a gyermekkori énemnek) már befellegzett? mert én már egy ideje kevésbé érdekes módon próbálom elmondani amit szeretnék. . .
pedig többször megkapom, hogy milyen gyerekes tudok lenni. akkor ezek szerint ők azok, nem én


6661. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Köszönjük az értékelést! Úgy veszem észre, hogy a gyermekkor elmúlása / elvesztése az itteni emberek jelentős részénél még nem aktuális. Sajnos én már itt-ott, apróságokban, nyomokban tetten érem és nekem eléggé dráma a mindennapokban. Asszem ott fog kipusztulni végleg a gyermeki énünk, amikor már szögre akasztjuk a filmezést, vagy kevésbé érdekes módon kezdjük elmondani amit szeretnénk. Szóval én még örülök és tíz körömmel ragaszkodok a Péterkéhez, arra a kis időre, amíg még tart. Ez sajna biológia, nem az ember dönt.


1 


6657. nmiki értékelése : 8 pont


Nekem tetszett. A 3D animáció profi, a story meg ilyen rövidfilmhez teljesen megfelelő, és tényleg, több nem is kell. . . .
   Hozzáfűzés
6612. +LUIGI+ értékelése : 10 pont


Nagyon jó!
Az effektusokon szinte beszartam!
Kérem a készítöje írjon nekem egy e-mailt, mert szeretnék töle egy-két tanácsot kérni. . .
   Hozzáfűzés


1 
6615. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Vector egy gyökér.


6614. OSSYNI hozzáfűzése


Vector nem az a mentor típus. . .


6613. nmiki hozzáfűzése


Talán keresd meg te, ha kell valami.


1 


6608. Podi értékelése : 10 pont


Ez az na! Nem kell itt érteni semmit, nagyon jól szórakoztam, így jó ahogy van. Amúgy a égies effekt, meg iszonyatosan bejön. egy werkben mondtad, hogy szereted az agyonroncsolt képminőséget ez a mániád, gondolom ezért. Szerintem ettől lesz a filmnek egyedi hangulata, nem tipikus űrhajós lézeres. Már csak azt a rengeteg önfikát nem értem pl: Sajnos Vector gyereknek nem sikerült teljesen láthatatlanná válnia, pedig ragaszkodott a fekete öltözethez. Az tény, hogy valahogy belefért a képbe - pedig a műsor nem szélesvásznú volt. stb stb
Értem én a humort, de már annyi helyen vagy fikázva, hogy nem tudom hova tenni. Kb. minden mondatban ahol szerepel a neved. Ez most ön promó/vicc vagy szúrod a szemét az embereknek??? Komolyan nem értem, én nagyon tehetséges embernek tartalak, magyarázd el kérlek.
   Hozzáfűzés


1 
6611. Podi hozzáfűzése


oké megnyugodtam!
Jó a hozzá állás.

Azt hiszem akkor most így értékelek, hátha jobban esik. :
Jó a film, nem rossz bár ennél még a 10 éves húgom is jobbat rajzol. véletlenül 10-et nyomtam.

Hajrá hajrá!6610. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Az ember addig tudja szívvel-lélekkel csinálni a dolgokat, amíg nem veszi komolyan magát. Hiszen addig játék, élvezet, móka, ösztön, érzék, amit nem érdekből, pénzért, hírnévért, akármiért csinál, hanem mert örömét leli benne.

A magamfajta pondrónak () ezek segítenek észben tartani ezt, nehogy a végén még itt elkezdjek megszédülni magamtól, a semmi végett, mint oly sokan teszik ezt nap, mint nap, mindenféle megalapozottság hiányában. Lássuk be: ez módfelett gusztustalan cselekedet lenne. ) Meg amúgy is, szerintem ez egy tök jópofa dolog, ha az ember pocskondiázza magát. Sokakra ráférne az önkritika. - szerintem.


6609. Podi hozzáfűzése


* Régies effekt - bocs


1 


6605. OSSYNI értékelése : 8 pont


Nagy munka lehetett összecsapni egy ilyen kisfilmet megéri kicsit kibontani.
Jó, a 3d és effekt kivitelezés a külleme nem semmi, egy ilyen sorozatos sci-fi képet, grafikát lazán hoz, de cserébe jól pofánvág a film kivitelezése. A zene így-úgy erőlködve el is menne de a lemezjátszó nagyon nem illik a képbe, túl absztrakt, hogy befogadjam a hightech és a túlontúl retró keverése mind effektekben mind hangulatában kivitelezésében érdekes. Erre azt lehet mondani, hogy vagy zseni a gyerek vagy őrült .
A Star Trek-es effekt villogás jó volt rendi tetszett, de a fotelben ülő nem pontszerű fényelésben nem jött ki jól az effekt, sőt kifelyezetten rossz volt, és idegesítő!
Erre még rájött az old time effekt amit szintén nem értettem, hogy miért került rá.
Párhuzamként hoznám az Űrodüsszeiát (zene és highteck)fene tudja miért ez kicsit olyan mentség a film javára és elfogadom olyan amilyen .
Másik dolog, hogy túlzásnak tartottam a pilóta székben a himbálódzást, ez nagy filmekben nem szokták eljátszani mert egyszerűen gagyin néz ki, inkább kimagyarázzák a gravitálciós erő kiegyenlítése miatt nincs erőhatásban a belső tér, rázkódása. . .

A narrátor jó volt, csak furán illett ebbe az egész képbe amiket mond, mégjobban rányomta az elfogadás határának piszkálását. Még egy apróság a végén az az 1-1 mondatocska párbeszéd szinkron nagyon gyenge, nem minőségre hanem kiejtésre. . .

összességében a beleölt effekt munkát fogom most pontozni az élvezhetőség és a történet-kontra vége-csavar nagyon lehúzná a pontszámot!
   Hozzáfűzés


1 
6607. OSSYNI hozzáfűzése


rendi = Trendi erre valamilyért kivette a következőket és t ???!!!


1 


6603. Halivud Estevez értékelése : 8 pont


Nagyon szép!
Szerencsére a művészfilm illetve lélektani dráma jellege nem jött át, hiába a kiírás és a narráció.

Viszont remek ujjgyakorlat, egyhe csavarral, vagy abszurditással. Minek is nevezzem.

A kameramozgás tetszett a legjobban, a folyosón menet.
   Hozzáfűzés


1 
6604. Halivud Estevez hozzáfűzése


(szívesen látnám Makk Ádám véleményét)


1 


6600. Balage értékelése : 9 pont


A látványvilág eszméletlen jó (rendesen moziban is megállná a helyét), a story szintén ötletes, egy ilyen rövidfilmbe nem is kell több.
Szóval minden elismerésem
   Hozzáfűzés
6599. Redix értékelése : 8 pont


Előttem már mindent leírtak, de azért írok hozzá én is.
Ha egy Hororra akadva stílusú vígjátéknak nézzük akkor jó, mert minden megállja a helyét, minden poén ül.
De ha nem paródia jellegű akkor természetesen amiket RCS leírt, azok a buktatók állnak.
De mint Vector is említette ez inkább egy látványos probálkozás, mint nem dramaturgiailag kidolgozott alkotás. Miután úgy néztem meg mint egy paródiát sokkal jobban tetszett, mint előtte mikor komolyra vettem. A látvány az tényleg szuper. Bár én tudnék ilyeneket összerakni. Nh. . . ennyi.
   Hozzáfűzés
6590. quartz értékelése : 10 pont


Sziasztok!

Nagyon csúcs volt! A látvány világa lenyűgözött és 10 pont fölött pontoznám. :-). Mindig is szerettem a filmjeiteket és ez újabb megerősítést tett bennem! Kár, hogy ilyen rövid volt szívesen elnéztem volna úgy 2 órán keresztül!
Mi van akkor, ha nagyobb mizériát szántok rá! WOW! Szinészileg meg rendben volt.
NAGYON TETSZETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Hozzáfűzés
6585. Stigi értékelése : 8 pont


Hát igen, itt mindenki mindent nagyon félreértett! Aztán persze PAFF! Kíváncsi lettem volna a lecsapós fickó képére, amikor esetleg rájön, hogy mit tett. Csak így tovább, jó film volt ez!

augusztussal egyetértek, csináljatok hosszú szkifiket, mert én azt akarom!!!
   Hozzáfűzés


1 
6589. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Ahh, igaz! Bocseszka.


6588. RCS hozzáfűzése


Tudom, ezt le is írtam csak olvasd el: /Viszont ha ezektől elvonatkoztatunk akkor oké, de ilyen kemény hibákkal csak akkor lesz megbocsájtható ha rásütjük hogy művész-film, minden csak szimbolikus jelentésű. /


6587. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


RCS, ezt szerintem Te sem gondolod komolyan!

Műfaj: művészfilm, lélektani dráma - ezzel szeretnénk jelezni azoknak, akik tudnak olvasni, hogy ami a filmben megjelenik, az szimbólikus értelmű, hiszen önmagában ez az egész csak egy öncélú effektkavalkád lenne. Dupla áerőltetés képpen még a narrációt is beleerőszakoltuk, hogy még véletlenül se kezdjen senki ilyenfajta primitív fejtegetésbe.

Az eddigi írásaid alapján én értelmes, tanult srácnak ismertelek, ennélfogva a fenti / lenti - nemtom hova kerül - beszólásodat figyelmen kívül hagyom.


6586. RCS hozzáfűzése


Ugyanakkor itt van a legnagyobb logikai bukfenc, mert egyáltalán miért csap le bármit is a műveleti területtől fél méterre? Miért nem követi figyelemmel az akciót, miért olvasgat ott olyan nyugodtan? Meg szerintem egy újsággal nem lehetne kilapítani egy lekicsinyített űrhajót, egy cserebogár is van olyan kemény hogy semmi baja nem lesz tőle. A pilóta meg nem látja hogy a szobában éppen hol van? Nemááár Ha ilyen reális szemszögből nézzük akkor teljesen hiteltelen és érthetetlen a szereplők viselkedése, meg úgy az egész is az. Viszont ha ezektől elvonatkoztatunk akkor oké, de ilyen kemény hibákkal csak akkor lesz megbocsájtható ha rásütjük hogy művész-film, minden csak szimbolikus jelentésű. Nem mondom hogy baj mert nem az. Csak ugyanaz van itt is mint a Menedéknél, ahol a történet megfelelő alakulásának kedvéért lehetetlen és érthetetlen dolgokat visznek a filmbe amitől kicsit elkeseredik a néző szájíze, nem tudja hova tenni, nem hiszi el amit lát mert annyira irreális ami történik. Feltéve ha ilyen szemmel nézi! Mondjuk a Menedéknél annyiban rosszabb a helyzet hogy ott semmi művészieskedés nem volt a filmben és úgy voltak jelen a hibák.


1 


6582. augusztus értékelése : 10 pont


Hát ez ku. . a jó!!!! Nem tudok mit modani. Megnéztem háromszor egymás után, és ugyanaz. A végén, amikor bement oda főhadiszállásra, na onnantól az egész elmehetett volna az egyik sci-fi nagyjátékfilmbe.
Gratula! Szívesen néznék tőlek még több sci-fit! És mindegyiket 10-re pontoznám! Hajrá, hajrá, hajrá. . .
   Hozzáfűzés
6576. RCS értékelése : 8 pont


Tetszett, bár rövidke volt.
Nem értem a régi filmes hatást mi célt szolgál mikor tulajdonképpen a jelenben és (egy képzelt?) jövőben játszódik, legalábbis a szöszök teljesen feleslegesek szerintem, a szemcsésség az önmagában szép. Nem tudom az autóvilágos magazin meg a lo-fi lemezjátszó hogy fér össze, nekem nem jött be ez a párosítás bár napjainkban sokan hallgatnak még lemezt az tény. A narráció kicsit lapos, élettelen hanghordozású, amatőr irodalmi színpados erőlködés, de nagyságrendekkel jobb mint amit itt a legtöbb filmben hallhatunk!
Nagyon erös a cgi, ilyet azért ritkán látni, sőt talán másik amatőrfilmben ehhez hasonlót nem is láttam még, le is esett az állam legalábbis ilyen minőségben, majdhogynem realisztikus. Az alapötlet nagyon jó. Eszembe jutott egy alternatív hollywoodi befejezés: feláll a csávó a fotelből és kifittyen a zsebéből egy pilótaigazolvány (valóra vált álmok meg minden, tudjátok).
   Hozzáfűzés


1 
6577. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Köszike.

Nem szántunk akkora mizériát neki, hogy endes színészek legyenek benne. Ezért mi voltunk a szereplők, amennyire tellett. Már sokszor megkaptam, hogy tehetségtelen ripacs vagyok és hogy felejtsem el az ilyenfajta megnyílvánulásokat. Asszem az utolsó felbukkanásom volt ez, több filmet nem tervezek tönkretenni a jelenlétemmel.
A lemetjátszós dolog, ugyanez a kategória: brahifilmnek indult, nem nagyon szenteltünk figyelmet a hitelességnek, meg az ilyesminek.


1 
1