sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

C.R.A.S.H-961


Értékelj!Bejelentette: systron

C.R.A.S.H-961
Készítette:  Systron Digital Pictures

Tartalom: A film a 70-es évekbe repíti a nézőt. Egy napsütötte nyári délutánon, egy hangulatos, mediterrán repülőtér teraszán, egy teljesen hétköznapi szerelmi perpatvar van kialakulóban. Szembe kerül egymással a vőlegényét féltő, konzervatív nő és a ledér életet folytató tinédzser. A színes, zajos forgatag mit sem törődik a két egymást gyepáló lánnyal. Ám az események egészen váratlan fordulatot vesznek, amely fenekestől felforgatja az idilli légkört.

Elnyerte a legjobb kisjátékfilm díját, valamint a forgatókönyvért és a látványért különdíjat kapott a VIII. Göcsej Filmszemlén. Nem utolsó sorban a halivud.hu nézői által mutatott magas tetszési index miatt is díjat érdemel..


Műfaj: filmbohózat | Hossz: 26 | Pontátlag: 9.36 | Ennyi értékelésből: 11


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12994. Beast értékelése : 10 pont


Akció nincs benne. Nem is kell! Így tökéletes! Gyönyörű megvalósítás. Hiteles szereplők. Erős szöveg. Csavaros örténet. Ezt nem lehet amatőrfilmként nézni. Profi alkotás!
   Hozzáfűzés
12625. Macron értékelése : 10 pont


Fantasztikus hangulata van a filmnek, nagyon igényes, aprólékos, odafigyelt munka, mindenhol egyben van, szinte minden stimmel. A színészi játék is jó, egyszóval példa értékű amatőrfilmes projekt volt! Ja egy dolog, külön videóba kellett volna tenni a Werket, ez _nem_ kapcsolódik a filmes élményhez.
   Hozzáfűzés
12129. Kong Kinga értékelése : 9 pont


Bevallom, én eléggé összezavarodtam a végén. Viszont nagyon tetszett a szurkálódás, csipkelődés.
   Hozzáfűzés
12125. Jason Selton értékelése : 10 pont


Hibátlanul megírt és kivitelezett kisfilm. Csak gratulálni tudok. Meg lett az eredménye a sok munkának!
   Hozzáfűzés
12056. Balage értékelése : 10 pont


Már régebben néztem, nagyon tetszett, minden téren. Lekötött, egy pillanatig sem volt unalmas, rendkívüli látványvilágával, színészi játékkal és vágással összehozott kisfilm, minden lézező elismerésem a tiétek
   Hozzáfűzés
12055. Levier értékelése : 9 pont


Nagyon nézhető kisfilm. Szórakoztató is. A színészek fél profik. . és rajtuk csúszott meg az az 1 pont. De a két lánynak, különösen jó pillanatai voltak.
   Hozzáfűzés
11815. Crystalheart értékelése : 8 pont


Határozottan haladó jellegű kisfilm. Blueboxot hogyan oldottátok meg, azaz béreltetek eszközöket, kölcsönkértetek, vagy beruháztatok? Én mindenképp előnyben részesítem a valós helyszíneket (inkább olyan helyszínre teszem és annyi szereplővel az amatőr filmet, ami megvalósítható), de ha pl. autós beszélgetést kell fölvenni, akkor elkerülhetetlen, szóval ez most szakmai érdeklődés.

Tschoby-val vagyok nagyjából egy véleményen. Ötletes volt ez a kis helyzetkomikum, a néző félrevezetése, bár lehetett sejteni, hogy nem olyan egyszerűen bonyolult az a helyzet, de ez nem baj. Kissé európaiasan oldottátok meg a dramaturgiát, de hát ez van. Plusz néhány mondatot máshogy írtam volna, vagy máshova tettem volna, de ez csak egyéni rendezői túlpörgés.

Ami a színészeket illeti, az arcjáték meggyőző volt, de az utószinkronizálásnál sajnos kicsit bukott a dolog. A lányok, míg nyugodtabban beszélgettek, volt sok egész jó, tiszta és jól hangsúlyozott mondatuk. A fiúkon jobban hallatszott a mesterkéltség. Aztán a veszekedés közepette a lányok is túljátszották a kívánt szintet, modorosak lettek. Azon kívül, bár a szándékos, régiesítő minőségrontás miatt kevéssé szembetűnő, mint sok más amatőr filmnél, de sajnos hallatszik, hogy nem stúdióban, vagy minimum csillapított szobában vettétek föl.

Van egy fél-baki is a hang terén, itt túl halk a lány hangja, ráadásul a pasi épp belebeszél, elsőre olyan volt, mintha ő szólalt volna meg férfihangon.
http://www. youtube. com/watch?v=S4P2oe2YMzo&feature=player_detailpage#t=499s

Voltak grafikai bibik, meg néha látszottak többszörözött statiszták.

Mindent összevetve 8 pontot adok erre a könnyed kisfilmre. Sokat dolgoztatok vele, én biztosan nem álltam volna le egy ilyen ötletet ekkora erőfeszítéssel leforgatni, de ez is csak az elhivatottságotokat bizonyítja.
   Hozzáfűzés


1 
11836. systron hozzáfűzése


Bocs, telerakta space-val az URL-t!


11835. systron hozzáfűzése


Elég megnézni a Barátok Közt-öt. Amikor papírzacskóznak, nem hallani amit beszélnek, mert egyben van a hang, nem lehet lehalkítani. Hiába vesz eredeti hangot az ember, a fele kuka lesz. Mindenkit mikroportozni kellene, keverőn külön sávon behozni. Pff.

A bluebox saját, szétszedhető, szállítható, 70cm-es darabokból áll és egy kocsi csomagtartójában kényelmesen elfér, saját fényrendszerrel. mi gyártottuk. A werkben lehet is látni az elején.
http://systron. film. hu/index. php?page=37&panel=3&workblog_id=2&lock_pw=fault!


11833. Crystalheart hozzáfűzése


Ez biztos. Nekem is csak mákom van, hogy itt van a faluban egy kis kerti zenekari próbastúdió - bár ablakok vannak, de egész jól csillapított, és nemigen szűrődnek be zajok. Ilyen minőséget tudtunk fölvenni:
http://kiwi6. com/file/u8m5fubql2

/Kárpáti Tibor (†) hangja. /

Remélem, legközelebb is beenged a Feró, végtére is nem forgattuk föl a helyet.

Szerintem érdemes volna legközelebb bekuncsorogni magatokat egy stúdióba. Ha van saját felszerelés (laptop, jó külső hangkari, jó mikrofon, popfilter), akár haveri alapon is mehet, mert csak a jó akusztikájú helyiségre van szükségetek. Ami engem illet, majdan a lowbudgetnél nagyobb költségvetés esetén is akarok majd utószinkront, egyszerűen úgy lesz az igazi. Vannak, akik nem szeretik, merthogy az úgy nem reális, nem élethű, meg mittudomén, de szerintem egy filmbéli szövegnek inkább pontosnak és jól hangzónak kell lennie, mint életszerűnek.

Arra nem válaszoltál, a blueboxot hogyan hoztátok össze. Kölcsön, saját, vagy bérlés?


11831. systron hozzáfűzése


Igazából a filmkészítés akkor kezd érdekes lenni, amikor meg is szólalnak a filmben. Onnantól kezdve, nem elég felvenni és megvágni, mint mondjuk egy videó klipet. Hirtelen, tucatnyi dolognak kell maradéktalanul megfelelni és ez az egyik legnehezebb része a fikciós filmnek. Főként, mivel Mo. -on hozzászokott a közönség ahhoz, hogy
em úgy mozog a szája, amit mond. Innentől pedig önkéntelenül azt nézzük, hol a gubanc a szájszinkronban. Mondjuk nézni sem kell, hiszen képtelenség mindent szájra mondani/rakni tűélesen egy egész filmen keresztül. Még inkább nehéz a dolog, ha a minimális lehetőségek sem állnak rendelkezésre sem technikailag, sem anyagilag. (láthatódik a végefőcímben, milyen körülmények között zajlott a szinkron )

Ettől függetlenül nagyon örülünk annak, hogy a sok hiba ellenére élvezetesnek és nézhetőnek ítélitek a munkánkat. Köszönjük!


1 


11805. Peetii értékelése : 9 pont


Emlékszem, még pár éve láttam az oldalatokon, hogy ezen a kisfilmen dolgoztok, és márr akkor kíváncsi voltam mit hoztok ki belőle.
Technikailag, lenyűgöző az, amit ez alatt az évek alatt összeraktatok. Színészek játéka, a hangon kívül, amit előttem már említettek tetszett, elhittem nekik azt amit mondani akartak. Külön gratulálok annak, aki az elejefőcímnek a zenéjét csinálta, visszaadta a 70-es évek hangulatát ezzel.
Persze egy két apróbb hiba van benne ami például szúrta a szememet, hogy a háttérben néhány vágásnál ugyanazok az emberek voltak, főleg egy zöld-fehér csíkos ember nagyon feltűnő volt, hogy más helyeken egyszerre ott van, plusz 16:27-nél ugyanaz az asztal látható egymás mellett, ugyanazokkal az emberekkel.
9 pontot kaptok tőlem, és remélem látok még hasonló stílusú, és jó kivitelezésű kisfilmet.

ui. : a 21orbán plakát hogy került a díszletbe?
   Hozzáfűzés
11804. OSSYNI értékelése : 9 pont


Technikailag ismét nagyot robbantottatok ! Abszolút hangulat teremtő. Nagyon jó volt ismerős arcokat újra látni. Viszont a történet annyira félrevezető, megvezető, hogy teljesen mellé futottam. Még egyszer meg kellett néznem, hogy megértsem. Én aki Steven Seagal filmeken edződik. . . . Amikor percekig 1 helyszínen játszódott, már éreztem, hogy jobban oda kellett volna figyelnem a párbeszédre, de a végén visszatekertem, hogy hol vezetődik ennyire félre az ember a szövegen -na ez az abszolút átbaszás ! A leizzadt pincér amikor Nikolt ölelgette, váááá -mint Torrente golyósstiftet használ a boltban kb annyira undorító jelenet volt Gratulálok még sok ilyet ! UI: az a hosszú makingof a végére szerintem sem hiányzott, kevesebb lehet több lett volna.
   Hozzáfűzés
11803. Indy értékelése : 10 pont


Én is még azelőtt láttam, hogy ide felkerült volna. Nagyon tetszett, sőt! Minden elismerésem fiúk! A látvány, a történetvezetés, minden hibátlan. A stáblista engem annyira nem zavart, de tényleg jobb lenne, egy hetvenes évekbeli verzió. Amúgy én csak egy szóval tudom értékelni: HIBÁTLAN!
   Hozzáfűzés
11797. Tschoby értékelése : 9 pont


Le a kalappal! Nagyon tetszett! Igazi kitartó és megfeszített munka eredménye. Látszik rajta, hogy sok energia lett belefektetve. A képi világ nagyon hangulatos, a főcím szekvencia zseniális! Őszintén!
Sajnos viszont akármennyire is ügyes munka, nem tudja palástolni, hogy greenbox az egész (Jó, tudom, BlueBox )
Ez kicsit kizökkentő, de hamar belefeledkezik az ember az eseményekbe, és nem zavaró. Sőt, lenyűgöző, mekkora háttér díszlet és mennyi statiszta van elhelyezve a térben. Ezért külön dicséret!
Ami viszont a legnagyobb hibája a filmnek, az a színészek hangja, beszédtechnikai hiányossága. Nagyon amatőr. Sajnos én háklis vagyok erre, és nem tudok szemet hunyni felette. Ez egy olyan dolog, ami az egész filmet viszi. Ha jók a színészek, nem tűnik fel, ha viszont rosszul beszélnek, az nagyon bántja az embert, és amatőr hangulatot kölcsönöz az amúgy eléggé profi munkának.
És engedjetek meg még egy kritikai észrevételt. Stáblista. . . Nem, nem, és NEM! Egy ilyen szépen felépített és hangulatában egyedülálló filmet nem szabad egy ilyen (engedetssék meg azt mondanom) gagyi stáblistával hazavágni. Kicsit olyan érzés, mint mikor az RTL klubon megy egy jó film, elkezdődne a stáblista, várod, hogy lecsengjen benned a film, átéld a katarzist, de nem tudod, mert már a Való Világ 8 beharangozóját látod őrületesen hangos zenével.
Szépen ki kellett volna dolgozni, mint az elejefőcímet! Ezekért vontam le 1 pontot.
Na de ennek ellenére egy igéretes munka, szép! Még ha hosszabban is fejtettem ki a negatívumokat. A jókat mindenki látja maga is
Mégegyszer gratulálok, csak így tovább! )
   Hozzáfűzés


1 
11800. Tschoby hozzáfűzése


Már egy hete megnéztem, mikor a FB-on a Peti belinkelte a mi kisfilmünk csoportjába Már csak vártam, h ide felkerüljön


11799. systron hozzáfűzése


Köszönjük szépen a véleményt és hogy megnézted!

Megpróbáltunk minden tőlünk telhetőt megtenni, amit amatőr filmes körülmények között lehet, hogy minél inkább igazi filmnek hasson.

Jó érzés, hogy ezek szerint tetten érhető a filmben az igyekezet és a lehető legjobbra törekvés. Köszönjük!


11798. Tschoby hozzáfűzése


Ja, nagyon elmentem a technikai megvalósítás irányába, és nem tettem említést a dramaturgiáról, a történetről.
Nagyon bájos kis történet, ügyesen megvezeti a nézőt, mondhatni váratlan a fordulat a végén. Bár kicsit talán erőltetett az egész balhé a szereplők valós relációjának tudatában.


1 
1