sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Behajtani Tilos


Értékelj!Bejelentette: Alexander

Behajtani Tilos
Készítette:  Tokodi Sándor,Esses Tamás Hard8Productions,Impossible Studio

Tartalom: A film egy hétköznapi ember törtènetèt mesèli el egy halálos kimenetelü balesetet követöen. Miután Attila letöltötte két év börtönbüntetését halált okozó ittas vezetésért,alkoholba folytja bánatát. Gyermekei anyja már règ túltette magat Attilán ès új életet kezdett, azonban az alkoholfüggő és megtört férfi kétségbeesetten próbálja visszaszerezni családját és régi életét. A Behajtani Tilos egy igazi életközéli dráma, ami bárkivel megtörténhet.

Tokodi Sándor - Behajtani Tilos című filmje a 2014-es BIG filmfesztiválon 3. helyezett lett!


Műfaj: Dráma | Hossz: 40 | Pontátlag: 9.60 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13900. OSSYNI értékelése : 9 pont


Egyfajta kettősség él bennem a film során.
Ami nem tetszett az a kicsit klisés hangulat, nem volt túl meglepő vagyis csavaros a történet, kissé kiszámítható volt vagyis folyton csalódott voltam. Az egész film során szinte mindig valami fordulópontra vártam ami sosem történt meg. Pl a kocsmárossal összefog valami bankrablásra, vagy amikor bejön a kocsmába a kamionsofőr, na itt most lesz valami akció, de akkor sem történt semmi. Aztán amikor találkozik a nagy régi baráttal, na itt lesz valami fordulópont, de ott sem. Nagyon jó volt ellensúlyozva a kis pozitív dolgok, a család és a munka reménye, hogy van miért élnie. És összességében amikor megnéztem a filmet erre szoktam mondani, hogy az ilyen filmeket imádom, amikor nem történik semmi világmegváltó a filmben (mégis ezt várom a film nézése során) és mégis elégedetten állok fel a végén és örültem, hogy megnézhettem.
Nagyon-nagyon érződött, az előző filmetekhez képest, hogy bár ugyan az a csapat, de valami teljesen mást látok. Nagyon érződött, hogy nem az Esses Tomi írta a filmet, a párbeszédek nem voltak túlragozva/elmagyarázva, ami az előző filmetekben szinte kísértetként lebeg folyton. . .
A hang. . . Immáron talán a 10. nagyjátékfilmetek után egyre javul a minőség, de még néha így is a béka feneke alatt van. -1 pont, egyébként 10 pont a film ! Gratulálok ! Ja még valami a befejezés. Bár a film csak az egyik szemszögből mutatja be a történetet, követi a klasszikus drámai irányzatot. Tehát a végén a főszereplőnek el kell buknia, ez meg is történik, és neki is egyfajta megváltás volt. . . lehetne elemezgetni, szemezgetni, de na mindegy egyszerűen csak jó film volt na. . .
   Hozzáfűzés


1 
13902. Alexander hozzáfűzése


Nagyon koszonjuk OSSYNI a pozitiv visszajelzest! Latszik hogy ertesz a filmekhez, pontosan a megvalltast kereste titkon a fohos az egesz film soran. Probaltam a leheto leglaposabb filmet elkesziteni es nemakartam nagy fordulatokat ahogyan irtad is. Talan ezert is tunik neha a film lassunak, de vegulis ez a mufaj jellege a vontatott, klises kepkockak ami sokaknak nemjon be. Megegyszer koszonjuk a stab neveben a 9 est, hangon rajta leszek a kov filmben mindenkepp!


1 


13894. cseroshadow értékelése : 10 pont


Nem egy pörgős film, én inkább az akció és a horror műfaját kedvelem, de ez is nagyon tetszett, mert van mögötte nagy tudás és akarás! Egyszer én is szeretnék ilyen filmben szerepelni
   Hozzáfűzés


1 
13898. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk Csero a 10 pontot, a kovetkezo filmben majd nagyobb lesz a feszultseg azt garantalom :-)


1 


13891. SuperStar-film értékelése : 10 pont


Már a youtubon leírtam a véleményem erröl a drámai jófogásrol.
Egyrészt rendezésileg valami nagyon profi mű, szinészi játék is szerintem helytálló. Váratlanul fordulattal, és maradandó emlékeket adó dráma. Úgy gondolom, hogy T Sándor nagyon ügyes, több mint amatőr, Podi és ő valami Zseni, Sándor drámai érzéke viszont nekem nagyon átjön! Remélem láthatunk még tőle drámai filmet!
   Hozzáfűzés


1 
13893. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk szepen a pozitiv kritikat, megha erosnek is tartom a zseni jelzot magamra nezve. Persze sorolhatnam hogy mi miatt nem olyan lett a kepi vilaga a filmnek amit elkepzeltem a forgatasok elott, de nem fogok kifogasokat keresni. Annak orulok hogy sokaknak atjott a film hangulata, es a sok hiba ellenere is nagyobb szazalekban a visszajelzesek pozitivak. Megegyszer nagyon koszonjuk a 10 est!


1 


13873. Estevez, a filmestészta értékelése : 9 pont


A film erőssége nagyrészt a képi világ, a képek nagyrész szépen meg vannak komponálva, igényesek. További erőssége még Zoli, aki továbbra is hihetelenül mocskosul jóképű és barátságos. Külön gratulálok a kicsit nagy lánynak is, ügyes volt nagyon!

SPOILER LEHET!

Ami viszont a történetet illeti, kevés meglepetéssel szolgál, majdnem, de. . . nehéz egy ilyen filmet jól befejezni. Megöli? Nem öli? Magam sem tudom, hogy így lett-e jó a történet, vagy másképp lett volna jó. Mindenesetre ez a találkozás NAGYON kellett a végére, nagyon jó, hogy ott volt.

Tetszett a majdnem végén az extra feszkó: eljut a munkába, vagy nem? Elcsúszik egy banánhéjon? Ott rugdostam volna sejhajon a fő karaktert, hogy mit csinálsz te idióta. . . végre egyenesben lennél, erre. . . vissza a gödörbe, vagyis a Gödörbe. . . ahonnan nehéz kimászni, nincs is talán kiút igazán.

Összességében, talán a színézek, talán egy-egy rendezési hiba miatt kicsit inkább megmaradt nagyon jó amatőrfilmnek, ugyanakkor kiemelkedő.

Köszönöm, hogy megnézhettem, hogy megosztottátok ezen az oldalon is.
   Hozzáfűzés


1 
13892. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk szepen a kritikat Estevez es hogy itt is bemutathatjuk az alkotast! Legkozelebb jobban fogok figyelni hogy a szineszek meg jobban ateljek a szerepeiket. Megegyszer koszonjuk a 9 est!


1 


13868. saturn értékelése : 10 pont


Hosszabb filmeknél mindig attól félek, hogy unni fogom, de szerencsére itt ez nem történt meg. A sztori lefogott, végig tetszett. Mint nem szakértő azért engedjetek meg pár észrevételt, remélem nem hülyeségeket írok Néha olyannak tünik az operatőr mozgása, mintha keresné a cselekedetet (pld. amikor főszereplőnk meglátogatja a családját a kamera balra megy, majd amikor jobb oldalt megjelenik a hősünk elindul jobbra majd aztán megint balra együtt a szereplővel), nemtom, ez engem picit megzavart. De hasonló volt még egy esti oszlopos jelenetnél is. A hang nem mindig egyforma erőségü, egyes jeleneteknél kimondottan halk (pld. az interjú). És az utolsó dolog, pedig a kép talán elbírt volna itt-ott több filmes szinezést. De azért összeségében tetszett, gratulálok (jómagam is 1 drámán dolgozom, remélem idén már végre végzünk vele). Tizes!!
   Hozzáfűzés


1 
13869. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk szepen a 10 est Saturn! A kameramozgast amit emlitettel legeloszor abban teljesen igazad van, az volt a legeslegelso felvetel szo szerint es elegge ideges voltam stab es ido hianyaban aztan konkretan ellett cseszve. A hang sok helyen halk emlitettek sokan, ez sajna az en hibam mert post ban neha tul sok volt a zaj es lekellett szurnom. Oszinten megmondva en hagytam volna nulla szinezessel az egesz filmet mert egyfajta nyomott letort kepi vilagot akartam elerni, de aztan szoltak hogy ez tulsagosan alap. :-) Sok sikert a leendo filmedhez!


1 
1